Nyhedder i GF77

Vi fik junioropvisning igen :D

October 24, 2018

Nordjyllands Junioropvisning vil igen blive afholdt i Østervrå og med DGI og GF77 som arrangør. Vi glæder og meget til at offentligøre det spændene tema og fantastiske program som bliver stablet på benene. Som en lille bonus info bliver junioropvisningen i år fordelt på to dage, nemlig fredag d. 8 marts og lørdag d. 9. marts. Derudover får vi som noget helt nyt i år besøg af et par efterskoler, som vil komme og vise deres opvisning. Det bliver et brag af en fest og vi glæder os så meget til at se jer alle og alt hvad i gennem sæsonen har arbejdet på. 

Dragtprøvning

October 23, 2018

Gymnasterne skal prøve dragter, derfor vil vi bede om at man sørger for at gymnasterne kommer sådan at vi kan få bestilt den rigtige dragt til dem  

Efteråraarrangement 2018

October 16, 2018

Efterårsarrangementet i år kommer til at bestå af en times gymnastik for de små, nemlig førskolebørnene, som kan få lov til at lege og hygge med vores instruktører. Dernæst for skolebørnene lov til at slå sig løs og springe amok til en omgang pizzaspring, selvfølgelig med pizza tilsidst ;)

Sæsonstart 2018

September 04, 2018

Vi starter sæsonen 2018 ud med god og ny energi. Nye instruktører og en masse glade og skønne børn, som er klar til at gå i krig med gymnastikken. Vi glæder os til a se jer alle. 

Weekendtræning

December 15, 2017

I weekenden havde vi alle Juniorgymnasterne til weekendtræning, hele 30 stk. mødte op og hyggede sig med kage, frugt og lasagne. Gymnasterne fik lært en masse gymnastik og kom endnu tættere på hinanden, på tværs af årgangende. Vi fik lært nye serier, hygget og sprunget. For lige at skabe lidt spænding får i en lille sneak peak på årets opvisning fra JuniorMix.

Efterårsarrangement

October 16, 2017

Både stroe og små var i gang til en dag i hallem med ren gymnastik, sjov og leg. Se små blev budt på boller, mens de store sluttede dagen af med en ordenligt omgang Pizza. 

40 års jubilæum

September 26, 2017

Vi vil i GF 77 gerne takke for den meget overvældende opmærksomhed til vores 40 års jubilæum. Vi er utrolig taknemmelige for alt den opbakning og støtte vi fik i onsdags, det betyder rigtig meget for alle de frivillige i foreningen. 

Onsdagen blev afholdt med en festlig stemning, her var både opvisninger fra foreningens ejet juniorhold og DGI Nordjyllands rep-hold. Derudover var der en smølfe-dans for alle gymnasterne i foreningen, som kunne få lov til at give den gas. Dagen bød også på sandwich, sodavand og øl i kulturhuset, samt fint besøg fra Borgmester, Birgit Hansen, og formand fra DGI Nordjylland, Palle Fogh. Til jubilæet blev også kåret to æresmedlemmer, her var det tidligere formand, Karoline Holst, og medlem i alle 40 år, Jytte Thomsen, som blev kåret. Der vil senere blive lagt billeder fra dagen op på siden. 

Vi vil igen takke mange gange for opmærksomheden. Vi håber i nød dagen, det gjorde vi i hvert fald. Tak. 

Sæsonstart 2017

September 05, 2017

Første gymnastik onsdag, Yes. Så kan vi endelig komme i gang med sæsonen igen. Mange glade børn mødte op og et kæmpe stort juniorhold mødte op til første træning. Fedt!

Juniorgymnasterne var vilde med Berlin

June 05, 2017

Fra den 2. til den 6. Juni var JuniorMix i Berlin det dette års turnfest, for at vide hvor dygtige de er. Turen blev i den grad en succes, da både opvisningerne og sammenholdet var helt i top, gennem hele stævnet. 

Junioropvisning var en succes

March 03, 2017

Den 4/3-2017 blev der i Østervrå idræts- og Kulturcenter afholdt Junioropvisning. Med 1200 gymnaster på gulvet blev det en lang dag, som varede fra klokken 08:00 til klokken 20:00. Gymnasterne morede sig og var ufatteligt gode til at bakke op om hinanden. Tusind tak for en fantastisk opvisning.    

Gymnastik weekend for JuniorMix

October 27, 2016

Så fik JuniorMix afholdt deres første weekend træning, med massere læring, men selvfølgelig også med plads til sjov og leg.

Hoppedag i Østervrå

October 18, 2016

Onsdag i efterårsferien havde vi opsat verdens størreste hoppeborg, som der var en masse børn i alle aldre der hoppede og legede på. Det blev en super dag med sjov og leg og nogle af de store børn prøvede kræfter af med mange forskellige og ikke mindst svære spring. Ud over den store hoppe pude havde vi besøg af en vaskeægte springer fra flying superkids.  Vi håber meget på at at kunne gentage samme succes til næste år. Klik på knappe for a komme ind på vores facebook side og se videoerne.

Please reload

Gymnastikforeningen af 1977 - Østervrå